SAKER  PÅ  GÅNG

På denna sektion listas cds, t-shirts och annat som är på gång.Det går även bra att förbeställa sakerna nedan. Förbeställ gärna så är det lättare att veta hur många ex som behöver beställas.THEOCRACY - Mirror of Souls LP
Äntligen kommer bandets andra skiva ut på dubbelskiva (gatefold)! Släpps på både svart (350 ex) och genomskinlig vinyl (150 ex). Suverän Melodisk Metal med mäktiga refränger och sköna melodier! Släpps i slutet av november.


BLOODGOOD - In The Trenches of Rock'n'Roll (DVD & Bluray)
En riktigt cool Rockomentär om Bloodgood! Innehåller intervjuer med bandmedlemmarna samt mycket osläppt material. Kommer släppas på DVD och även på BLURAY!ETERNAL DECISION - Eternal Decision
Suverän metal med Metallica-influerad sång. En skiva som varit utgången i många år. Kommer släppas under 2018.JOSHUA - Intense Defense(Remaster)
Denna Melodiska Metal/AOR klassiker med Rob Rock på sång kommer snart att återutges!Hela Intense Defense album har ommastrats, vilket höjt den ytterligare någt snäpp med ett renare och mer kraftfullt sound med mer tryck. Passa och förbeställa denna Melodiska Metal-klassiker med fantastiska melodier och sköna gitarrsolos.

© Metal Community 2018